U MITROVICI PRONAĐENI OSTACI KOSTIJU I LOBANJE

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MITROVICI PRONAĐENI OSTACI KOSTIJU I LOBANJE

PRIŠTINA - Tokom radova na asfaltiranju jednog puta u južnom delu Kosovske Mitrovice pronađeni su ostaci kostiju i ljudskih lobanja koje, kako se pretpostavlja, potiču iz vremena Drugog svetskog rata.

Policija je izašla na mesto događaja i blokirala zonu u kojoj su pronađene kosti, dok je predsednik Odbora za zaštitu ljudskih prava u Mitrovici Haljilj Berani izjavio da se sumnja da kosti potiču iz vremena Drugog svetskog rata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Mitrovici nađeni ostaci kostiju i lobanje

Izvor: Mondo, 15.Okt.2011

Pretpostavlja se da ljudski ostaci potiču iz vremena Drugog svetskog rata.

Nastavak na Mondo...

Pronađene lobanje i kosti u K. Mitrovici

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2011, 05:26

Tokom radova na asfaltiranju jednog puta u južnom delu Kosovske Mitrovice pronađeni su ostaci kostiju i ljudskih lobanja koje, kako se pretpostavlja, potiču iz vremena Drugog svetskog rata...Portal koha.net preneo je informaciju da su radnici koji su radili na asfaltiranju jednog puta u južnom delu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.