Priština: Uhapšeni zbog ubistva u maloletnika

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Uhapšeni zbog ubistva u maloletnika

Policija Kosova je uhapsila dve osobe osumnjičene za ubistvo jednog petnaestogodišnjaka u Prištini, saopštila je policija.

L.S (17), glavni je osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje jedne osobe, a A.S (24), osumnjičen za pomoć u izvršenju ubistva, navodi se u saopštenju. Njima je po nalogu nadležnog tužioca određeno policijsko zadržavanja od 48 sati.

Petnaestogodišnji F.K. je u sredu 8. januara, oko podneva, ubijen u dvorištu Osnovne škole "Emin Duraku". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pojedini mediji naveli su da se sumnja na krvnu osvetu, te da je žrtva prethodnih nekoliko godina živela u Švedskoj.

"Sumnja se da je ubistvo izvršeno u znak osvete, pošto je otac žrtve u pritvoru od 2012. godine, osumnjičen za ubistvo", piše dnevnik Tribuna.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.