PR: Dečak ubijen zbog krvne osvete?

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PR: Dečak ubijen zbog krvne osvete?

Priština -- Jedan dečak ubijen je oko podneva u dvorištu OŠ "Emin Duraku" u Prištini, a prištinski dnevnik "Tribuna" na sajtu navodi da se sumnja da je motiv krvna osveta.

Ubijen je petnaestogodišnji F.K, a "Tribuna" piše da je on nekoliko godina živeo u Švedskoj.

Prištinska televizija "Klan Kosova" javlja da su prilikom ubistva ranjene još dve osobe.

"Sumnja se da je ubistvo izvršeno u znak osvete, pošto je otac žrtve, koji je u pritvoru od 2012. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičen za ubistvo", rekli su izvori "Tribune".

Policija je potvrdila ubistvo i saopštila da nema informacija o motivima i ubici.

Svedoci su za "Klan Kosova" izjavili da se ubistvo dogodilo posle svađe, ali ne znaju da li je ubijeni dečak bio uključen u nju ili ne.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRVNA OSVETA: Dečak (15) ubijen u školskom dvorištu u Prištini!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2014

PRIŠTINA  - Jedan dečak ubijen je danas oko podneva u dvorištu Osnovne škole "Emin Duraku" u Prištini, a navodi se da sumnja da je motiv krvna osveta...Ubijen je petnaestogodišnji F.K, a prištinska "Tribuna" piše da je on nekoliko godina živeo u Švedskoj...Prištinska televizija "Klan Kosova"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.