Pretučen Srbin iz Gnjilana, maltretirali mu i ženu!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Srbin iz Gnjilana, maltretirali mu i ženu!

Kosovski policajci su prebili pa uhapsili 70-godišnjeg Vojislava Todorovića iz Gnjilana, pošto su najpre maltretirali njegovu suprugu na administrativnom prelazu Končulj.

Kosovska policija je maltretirala Todorovićevu suprugu, da bi potom pretukla i uhapsila Vojislava Todorovića, navodi se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

Porodica Todorović jedna je od retkih srpskih porodica koja živi u samom Gnjilanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Đurić ocenjuje da je to novi primer permanentnog pritiska na Srbe i šovinističkog odnosa privremenih institucija prema srpskom narodu i još jedan je dokaz da je cilj Prištine etnički čista teritorija Kosova i Metohije.

Srbin uhapšen na Jarinju ostaje u ZATVORU

"Najoštrije osuđujem ovakvo necivilizacijsko i divljačko ponašanje i pozivam predstavnike međunarodne zajednice u južnoj pokrajini da konačno reaguju i stanu na put takvim izlivima mržnje prema pripadnicima srpske zajednice i hapšenjima isključivo na osnovu etničke pripadnosti", poručio je Đurić.

Pročitajte još:

UHAPŠEN SRBIN! Đurić: Hajka posle obraćanja VUČIĆA!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.