Premešten SRPSKI ZID PLAČA u znak protesta

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premešten SRPSKI ZID PLAČA u znak protesta

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu uklonilo je danas pano sa fotografijama stradalih Srba "Srpski zid plača" koji se nalazi ispred Skupštine Srbije.

Foto: MONDO, Aleksandra Petrovski

Pano je uklonjen u znak protesta zato što Evropa i državnici Srbije "njihove krvnike nazivaju gospodom", dok kidnapovane i ubijene niko ne traži.

Brutalna mučenja Srba: Klanja, silovanja, komadanja...

U Udruženju podsećaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Zid plača  godinama bio opomena i dokaz o zločinima vođa terorističke OVK Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija, Kadrija Veseljija i ostalih.

"Prinuđeni smo da Zid plača uklonimo zbog ignorisanja kosovskih žrtava, koje su uvek u drugom planu, nebitne i za EU i Srbiju", navodi se u njihovom saopštenju.

Porodice okupljene u Udruženju su najavile da će "Srpski zid plača" biti postavljen ispred Ambasade SAD u Beogradu, "zemlje koja je jedna od ključnih krivaca njihove tragedije".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zid plača "Kosmetske žrtve" ubuduće ispred ambasade SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2019

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji odlučilo je danas da ukloni Zid plača "Kosmetske žrtve" ispred Skupštine Srbije, zbog kako navode - ignorisanja kosmetskih žrtava i toga što su one uvek u drugom planu kako za Srbiju, tako i EU...Zid plača će biti postavljen ispred...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.