Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik DSS-a podneo tužbu protiv Marka Đurića

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović podneo je danas u Prvom osnovnom sudu tužbu protiv direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića zbog njegove izjave u emisiji "Upitnik" na RTS-u da je "ukrao dva stana na Vračaru".

Jovanović je novinarima rekao da je Đurić tokom emisije "u nedostatku svoje politike i argumenata" rekao da je Jovanović "ukrao dva stana na Vračaru".

"Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je ovo pravna država stvar će biti jasno rešena", rekao je Jovanović i dodao da će ukoliko dobije spor novac dati u humanitarne svrhe.

On je kazao da "ima dva kredita koja otplaćuje za ta dva stana i da platu prima na Pravnom fakultetu u Beogradu".

"Neophodno je vratiti princip odgovornosti u politički život", rekao je Jovanović i dodao da su "Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić obesmislili politički život u Srbiji".

On je kazao da ni "privatne televizije nisu oslobođene odgovornosti".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović tužio Đurića zbog njegove tvrdnje da je „ukrao dva stana na Vračaru“

Izvor: Danas, 13.Mar.2019

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović podneo je danas u Prvom osnovnom sudu tužbu protiv direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića zbog njegove izjave u emisiji "Upitnik" na RTS-u da je "ukrao dva stana na Vračaru". Članak Jovanović tužio Đurića zbog njegove...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.