Izvor: TvojPortal.com, 31.Avg.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak ruskih vojnika na Kosovo nije nemoguć

/press online/ Predlog lidera SPS-a Ivice Dačića da Srbija pozove Rusiju da se pridruži međunarodnim snagama na Kosovu izazvala je različita reagovanja stručne javnosti

Povratak ruskih vojnika na Kosovo nije nemoguć

Dok jedni „navijaju" da Beograd traži povratak ruskih vojnika u pokrajinu, drugi tvrde da je ideja ministra policije lepa želja, ali vrlo teško ostvariva.

Izvesno je da bi, kako navode sagovornici Pressa, SAD i članice >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << EU, koje su priznale nezavisnost Kosova, blokirale taj predlog u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija.
Zapad sigurno protiv
Dačić je, naime, izjavio da bi Srbija trebalo da pozove još neke zemlje, uključujući Rusiju, da se pridruže međunarodnim snagama na KiM, ocenivši da su se one u julskim incidentima stavile na stranu prištinskih vlasti.
Urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović kaže da je Dačićev predlog realan i da bi bilo dobro da se Rusi vrate na Kosovo.Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaKosovopovratakruska vojskamale mogucnosti
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.