Potpredsednik Srpske liste uoči izbora na KiM: Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 22:35

Potpredsednik Srpske liste uoči izbora na KiM: "Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom"

Potpredsednik Srpske liste, Milan Radoičić, oglasio se povodom sutrašnjih izbora na severu Kosova i Metohije.

"Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023", poručio je Radoičić.

Kako se navodi u saopštenju srpski narod zna dobro šta smeta vlastima na tzv. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosovu.

"Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju. Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje sutra nasilno hoće da sprovedu na severu", kaže potpredsednik Srpske liste.

Radoičić je pozvao sve svoje sunarodnike da sutra budu dostojanstveni.

"Zato pozivam moje sunarodnike od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da sutra budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvamo mir, da ne nasedaju na provokacije, a naš odgovor biće moćan i poraz vragu - sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje. Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome", jasan je Radoičić.

"Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom! Do pobede! Živela Srbija!", poručio je potpredsednik Srpske liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radoičić: Srpski narod sutra će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023, 00:19

Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023, poručio je večeras potpredsednik Srpske liste...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.