Poslanici Srpske liste se odrekli 100 evra pomoći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2020, 17:16

Poslanici Srpske liste se odrekli 100 evra pomoći

Svih 10 poslanika Srpske liste odreklo se pomoći od 100 evra iz budžeta, imajući u vidu ogromna izdvajanja koja Srbija ulaže na prostoru Kosova i Metohije stvarajući uslove za opstanak ali i povratak raseljenih, izjavio je danas šef poslaničkog kluba Srpske liste Igor Simić.

Osim toga poslanici Srpske liste će, kako Simić dodaje, donirati 1.000 evra porodici Đorić iz Gračanice, čija je kuća izgorela pre nekoliko dana.

"Zahvaljujemo našoj državi i predsedniku Aleksandru Vučiću koji su i u ovoj krizi pokazali posebnu brigu za zdravlje naših građana na Kosovu i Metohiji i jačanje naših institucija", naveo je Simić u ime SL.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poslanici sa Kosova odriču se 100 evra

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2020

Srpska lista saopštila je da se njenih 10 poslanika odriče pomoći od 100 evra iz budžeta Srbije, imajući u vidu "ogromna izdvajanja koja država ulaže na prostoru Kosova i Metohije stvarajući uslove za opstanak, ali i povratak raseljenih..."Ovom prilikom se zahvaljujemo našoj državi i predsedniku...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.