Ponovo suzavac u kosovskom parlamentu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo suzavac u kosovskom parlamentu

Sednica kosovskog parlamenta ponovo je u ponedeljak blokirana zbog suzavca koji su aktivirali poslanici opozicije koji se protive usvajanju Briselskog sporazuma u delu o formiranju Zajednice srpskih opština.

Poslanik Fisnik Ismajlji je uhapšen, a suzavac su, kako su javili prištinski mediji, bacili Hadži Šalja i Ismailj Kurteši.

Poslanici vlasti su napustili salu, a u njoj su ostali pripadnici obezbeđenje i deo opozicije.

Predsednik Pokreta Samoopredeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Visar Imeri je u ponedeljak posle sastanka lidera tri opozicione partije, koje se protive sprovođenju Briselskog sporazuma, najavio je da će opozicija nastaviti blokadu.

On je za "Kohu" rekao da će se njihov protest nastaviti i na zasedanju ali nije objasnio način i sredstva koje će koristiti. - Nastavićemo blokadu. Protest će se nastaviti i danas - rekao je Imeri.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.