Ponovo obijena crkva Svetih Otaca u selu Zupče na Kosovu i Metohiji

Izvor: KMnovine.com, 14.Jan.2024, 22:16

Ponovo obijena crkva Svetih Otaca u selu Zupče na Kosovu i Metohiji

Ponovo obijena crkva Svetih otaca u selu Zupče na Kosovu i Metohiji

Crkva Svetih Otaca u mestu Zupče u opštini Zubin Potok ponovo je obijena.




Crkva je obijena jutros, a provalnici su ukrali novac koji je ostavljen u svesci u kojoj se beleže prilozi, dok novac sa ikona nije diran, kao ni u samoj suvenirnici, iako je i ona obijena.

Meštanin sela Zoran Radojević istakao je da je ta crkva do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << obijena najmanje 15 puta i da za to niko nije odgovarao.

''Crkva je ponovo obijena, po ko zna koji put. Prošle godine tri puta, ove godine, evo počelo je za mali Božić. Ovog puta je odnesena određena količina novca, a prošle godine su odneli kosačicu koja nam služi za košenje oko crkve. Mi meštani se osećamo nebezbedno jer policija ništa ne preduzima. Iako očekujemo da se počinioci privedu pravdi, do sada to nije bio slučaj i niko za ovakve prekršaje nije uhapšen'', rekao je on.
Nadzorne kamere nisu radile, jer su polomljene tokom prethodne pljačke, krajem avgusta prošle godine.



* * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2024 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Ponovo obijena crkva Svetih otaca u selu Zupče, meštani u strahu: Policija ništa ne preduzima

Izvor: Danas, 14.Jan.2024

Crkva Svetih otaca u mestu Zupče u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji ponovo je obijena, a provalnici su ukrali novac koji je ostavljen u svesci u kojoj se beleže prilozi, objavio je Kosovo onlajn.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.