Policija uhapsila tri lekara na KiM; Beba umrla par minuta nakon porođaja

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 11:23

Policija uhapsila tri lekara na KiM; Beba umrla par minuta nakon porođaja

Kosovska policija privela tri lekara prizrenske bolnice, nakon što je muškarac prijavio da je njegovo dete preminulo nekoliko minuta nakon porođaja.

Dodaje se da je telo bebe upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu, dok su privedeni lekari osumnjičeni za nesavesno lečenje, prenosi Koha.

"Odlukom tužioca beživotno telo bebe poslato je na obdukciju, a trojica osumnjičenih kosovskih muškaraca/lekara su privedeni", naveli su iz policije.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prizrenske bolnice Šefajet Beriša rekao je da oni nemaju saznanja o hapšenju.

"Nemamo saznanja o hapšenjima. Nisu izvršena u bolnici", rekao je on i dodao da je pokušao da kontaktira načelnika ginekološkog odeljenja koji nije odgovarao na pozive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.