Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 15:02

Pokušaj pljačke u Leposaviću - izašli iz saniteta s fantomkama, posle pucnjave pobegli bez plena

U Leposaviću, oko 11 časova, za sada nepoznati razbojnici pokušali su pljačku vozila za transport novca iz Službe za platni promet Narodne banke Srbije.
Dopisnik Kosovo onlajna javlja da su, prema rečima očevidaca, pljačkaši došli vozilom saniteta žute boje, kakav inače ne koriste medicinske službe na severu. Sve je izgledalo kao na filmu.

"Izašli su sa fantomkama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na glavi i pokušali da opljačkaju vozilo s novcem. Pucali su na radnike obezbeđenja ali su im oni takođe uzvratili i uspeli da ih spreče u nameri da opljačkaju vozilo. Pljačkaši su potom brzo napustili lice mesta, a narod je vidno uznemiren masovno izašao na ulicu", rekao nam je jedan od prisutnih građana.
Nezvanično saznajemo da je radnik obezbeđenja zadobio lakše povrede i sanitetom prebačen da mu se ukaže pomoć.
Traga se za napadačima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pucalo se jutros u Leposaviću i zbog novca: Obezbeđenje sprečilo oružanu pljačku transporta novca Narodne banke Srbije

Izvor: 24sedam.rs, 08.Dec.2022

U trenutku iznošenja novca iz transportnog vozila više napadača zapucalo je na radnike obezbeđenja firme „Henderson“

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.