Počelo suđenje Srbinu Zoranu Đokiću za navodni zločin u Peći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje Srbinu Zoranu Đokiću za navodni zločin u Peći

U Prištini je danas počelo suđenje Srbinu, Zoranu Đokiću, koji se tereti za navodne zločine počinjene u Peći tokom poslednjih sukoba na kosovskj teritoriji.

Đokić je uhapšen u februaru ove godine na administrativnom prelazu Jarinje.

Kako je prenela KTV, svedok na suđenju je bila Valbona Beriša, koja je rekla da je Đokić spornog dana izveo njenog brata iz kuće i odveo ga u komšijsku, gde ga je ubio.

On je rekla da ga je prepoznala i da njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lice, kako je navela, nikada neće zaboraviti.

Predsedavajući sudija je u jednom trenutku zabranio medijima a snimaju optuženog, zbog čeka je naprvljena petominutna pauza, prenela je prištinska Koha.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počelo suđenje Srbinu za navodne zločine u Peći

Izvor: B92, 19.Dec.2019

Priština -- U Prištini je danas počelo suđenje Srbinu, Zoranu Đokiću, koji se tereti za navodne zločine počinjene u Peći tokom poslednjih sukoba na kosovskoj teritoriji...Đokić je uhapšen u februaru ove godine na administrativnom prelazu Jarinje...Kako je prenela KTV, svedok na sudjenju je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.