Pevačica čestitala Kosovu Dan nezavisnosti, pa izazvala burnu reakciju Srba FOTO

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica čestitala Kosovu Dan nezavisnosti, pa izazvala burnu reakciju Srba FOTO

Dua Lipa (24), britanska pevačica albanskog porekla, čestitala je godišnjicu nezavisnosti samoproglašenoj republici Kosovo. Taj njen potez izazvao je lavinu negativnih komentara Srba.

Pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije ispod kojih je napisala:

"12 godina nezavisnosti. Postoji samo jedna zemlja, ostalo su nijanse", piše ispod fotografija.

Ovakva javna poruka izazvala je bes njenih pratilaca, a veliki broj Srba koji poštuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vole njenu muziku ljutito su joj odgovorili da je Kosovo deo Srbije.

"Kosovo je Srbija", "Vrati se u Srbiju", "Malo sutra", "Zašto onda ne živiš tamo", "Ti si takav nacionalista, Kosovo je deo Srbije", samo su neki od komentara na njenu objavu.

Da podržava Kosovo dokazala je i prošle godine na festivalu u Prištini kada je pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije, ali je i ogrnula zastavu Albanije, što je i tada razljutilo njene mnogobrojne fanove u Srbiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Albanska pjevačica objavom na Instagramu naljutila pratioce iz Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2020

Britanska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa (24), čestitala je na društvenim mrežama godišnjicu od kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost, što je izazvalo burne negativne komentare Srba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.