Izvor: RTS, 02.Dec.2021, 13:15

Petru Petkoviću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću vlasti privremenih institucija u Prištini danas su ponovo zabranile da poseti južnu pokrajinu, uruči pomoć i obiđe srpski narod na KiM, saopštila je Kancelarija za KiM.
Ovo je peta zabrana od početka godine koju je Priština izrekla Petru Petkoviću, koji je i glavni pregovarač sa Prištinom.

Petković je jutros bio na administrativnom prelazu Merdare, ali mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulaz onemogućen, navodi se u saopštenju.
Do nove zabrane dolazi samo nekoliko dana nakon što je EU tražila od vlasti u Prištini da poštuju sporazume i Petkoviću omoguće ulaz.
Prethodno, Priština je Petkoviću zabranila ulaz na KiM 13. januara, 16. aprila, 3. septembra i 23. novembra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Merdare,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petkoviću ponovo zabranjena poseta Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2021

Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću vlasti privremenih institucija u Prištini danas su ponovo zabranile da poseti južnu pokrajinu, uruči pomoć i obiđe srpski narod na KiM...Ovo je peta zabrana od početka godine koju je Priština izrekla Petkoviću, koji je i glavni pregovarač...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PETKOVIĆU OPET ZABRANJEN ULAZAK NA KOSMET: Ovo je već peti put, a glavni je pregovarač u dijalogu?!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2021

Petković je jutros bio na administrativnom prelazu Merdare, ali mu je ulaz onemogućen

Nastavak na Kurir...

Petkoviću opet zabranjen ulaz na Kosovo

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2021

Direktoru Кancelarije za Кosovo i Metohiju Petru Petkoviću ponovo je danas zabranjen ulaz na Kosovo, gde se uputio da uruči pomoć i obiđe građane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.