Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023, 12:34

Petković: Sudska, a ne politička odluka, borićemo se za oslobađanje svih uhapšenih Srba

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da je odluka Višeg suda u Kraljevu, da se potvrdi optužnica protiv trojice tzv. kosovskih policajaca i da se oni puste da se brane sa slobode, sudska a ne politička odluka i istakao da će se Srbija boriti za sve Srbe uhapšene na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ODLUKA O PUŠTANJU KOSOVSKI POLICAJACA SUDSKA, A NE POLITIČKA Petković: Problem je što u Prištini nemate vladavinu prava već ludaka Kurtija koji hapsi!

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jun.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je odluka Višeg suda u Kraljevu da se potvrdi optužnica protiv trojice kosovskih policajaca i da se oni brane sa slobode, sudska, a ne politička, i istakao da će se Srbija boriti za sve Srbe uhapšene na Kosovu, prenosi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.