Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2023, 13:54

Petković: Sramota je da Aljbin Kurti naziva Srbe fašistima

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je kosovski premijer Aljbin Кurti "sramota za sam pojam demokratije, jer se njegova 'demokratija' ogleda u prebijanju nevine srpske dece, pucanju u leđa Dragiši Galjku, Miljanu Deleviću, Milanu Jovanoviću, braći Stefanu i Milošu Stojanoviću dok nose Badnjak".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija je obaveštena: Teror na tzv. Kosovu

Izvor: B92, 11.Jul.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji, Nj.E. Aleksandrom Bocan-Harčenkom...Petković ga je informisao o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, posebno se osvrnuvši na teror koji prištinske vlasti svakodnevno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.