Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 22:50

Petković: Prištinsku delegaciju dijalog ne interesuje

Posle svakog sastanka u Briselu sve je manje razloga za optimizam, s obzirom da je prištinska delegacija i ovoga puta pokazala da je dijalog ne interesuje, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju (KiM) Petar Petković u razgovoru sa ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petković: Za Beograd dijalog neupitan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 14:58

Za Beograd je pitanje učešća u dijalogu neupitno, ali je to, nažalost, upitno za prištinsku stranu, rekao je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i dodao a će se Beograd, kada god dijalog bude organizovan, odazvati...Petković je tako odgovorio na pitanje da li se brzo očekuje nastavak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.