Petković: Priština  manipuliše tzv.  non-pejperom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 10:33

Petković: Priština manipuliše tzv. " non-pejperom"

Nastojanja iz Prištine da "non-pejper" o Kosovu i Metohiji pripišu zvaničnom Beogradu samo su perfidni pokušaj da se prikrije njegov pravi autor.

Zato bi Prištini bilo bolje da se dobro pripremi za dijalog, a Aljbinu Kurtiju da današnje razgovore u Briselu vodi u duhu normalizacije odnosa sa Beogradom, nego što energiju rasipa na lažne vesti.

Beograd ostaje pri čvrstoj poziciji da su pregovori i dijalog jedini put ka pronalaženju trajnog i održivog rešenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a to se ne može postići nikakvim tajnim dokumentima ili nečijom listom želja.

Podjednako kao što predsednika Aleksandra Vučića niko pritiscima i ucenama ne može naterati da prizna takozvano Kosovo ističe se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mas: Non pejper ne potiče od Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021

Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas izjavio je da takozvani non pejper ne potiče od Nemačke, saopštilo je nemačko Ministarstvo...On je tako reagovao na pisanje prištinske "Kohe" od utorka po kome postoji još jedan non pejper u kome se definišu odnosi Beograda i Prištine..."To ne potiče...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.