Novo iživljavanje Kurtijevih specijalaca: Bolesnu ženu iz sanitetskog vozila maltretirali na hladnoći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2022, 17:49

Novo iživljavanje Kurtijevih specijalaca: Bolesnu ženu iz sanitetskog vozila maltretirali na hladnoći

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je kao nedopustivo iživljavanje Kurtijevih specijalaca nad nedužnom ženom današnji incident u kojem je su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije zaustavili sanitetsko vozilo Doma zdravlja iz Zubinog Potoka i maltretirali pacijentkinju.

Podsetio je da su specijalne jedinice Kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policije s dva oklopna vozila noćas u selu Štuoce sat vremena iza ponoći zaustavile sanitetsko vozilo doma zdravlja i maltretirale pacijentkinju V. K. koja je srčani bolesnik i njenog supruga, kao i vozača saniteta.

"Oni su se vraćali s pregleda iz KBC Dragiša Mišović. Nakon zaustavljanja, lica su izveli iz saniteta i posle pola sata detaljnog pretresa na hladnoći, pacijentkinju su pustili. Ovo je nedopustivo iživljavanje specijalaca Aljbina Kurtija nad nedužnom ženom kojoj su mogli da ugroze život", poručio je Petković na Tviteru.

Prema rečima direktorke Doma Zdravlja u Zubinom Potoku Tatjane Vlašković pripadnici Specijalne jedinice su medicinski tim zajedno sa pacijentom isterali iz sanitetskog vozila i bez ikakvog razloga pretresali medicinsko vozilo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEDOPUSTIVO IŽIVLJAVANJE KURTIJEVIH SPECIJALACA" Petković oštro reagovao na skandalozan potez ROSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2022

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je kao nedopustivo iživljavanje Kurtijevih specijalaca nad nedužnom ženom današnji incident u kojem je su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije zaustavili sanitetsko vozilo Doma zdravlja iz Zubinog Potoka i maltretirali pacijentkinju...Podsetio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.