Petković: Neće biti ni Majdana, ni priznanja tzv. Kosova, dok je Vučić na čelu Srbije

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 14:51

Petković: Neće biti ni Majdana, ni priznanja tzv. Kosova, dok je Vučić na čelu Srbije

Direktor Kancelarije za KiM odgovorio je Bljerimu Velji, šefu kabineta predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani, koji je podržao proteste opozicije u Beogradu.

Naime, Velja je napisao: "Ponosim se ljudima koji protestuju u Beogradu, sve mi miriše na Majdan i vrlo sam zadovoljan zbog toga".

Posle ovih reči, oglasio se i Petar Petković.

"Razmislite šta je cilj protesta u Beogradu koji snažno podržava Kurti! Čim Priština priziva novi Majdan i krvoproliće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ulicama, znači da čezne za onom vlašću koja bi priznala "Kosovo". Zapamtite: neće biti ni Majdana, a ni priznanja tzv. Kosova, dok je Vučić na čelu Srbije!", poručio je Petar Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.