Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2023, 08:59

Petković: Kurti želi da gurne Srbiju u sukob sa međunarodnom zajednicom

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je sinoćna pucnjava u blizini osnovne školu u Ugljaru, kod Kosova Polja, deo namere kosovskog premijera Aljbina Kurtija da "izazove neodmerenu reakciju srpskog naroda jer zna da ma kakvi sukobi i krize izbiju, posebno na severu, Zapad će uvek kriviti Beograd".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PUCALI IZ VOZILA U POKRETU NA SRPSKU ŠKOLU NA KOSOVU Petković: Ovo je 331. napad na Srbe i naalbance, Kurti svakog dana izaziva nove incidente

Izvor: Blic, 17.Maj.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je da su nepoznati napadači pucali iz vozila u pokretu u pravcu srpske Osnovne škole u Ugljaru, gde je bilo troje dece uzrasta od 13, 15 i 17 godina, i da su oni samo pukom srećom ostali nepovređeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.