Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2023, 13:35

Petković: Besmislena tvrdnja Rašića o de fakto priznanju tzv. Kosova

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković izjavio je danas, povodom izjave Nenada Rašića o "de fakto priznanju" KiM od strane Srbije, da o stepenu nervoze Aljbina Kurtija nakon razgovora u Ohridu jasno govori to što u pomoć svakodnevno mora da zove svog privatnog Srbina Rašića, kako bi "prosipao besmislice i anestezirao javno mnjenje".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kurti u pomoć zove svog privatnog Srbina"

Izvor: B92, 01.Apr.2023

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se povodom izjave Nenada Rašića o "de fakto priznanju" KiM od strane Srbije...Petković je rekao da o stepenu nervoze Aljbina Kurtija nakon razgovora u Ohridu jasno govori to što u pomoć svakodnevno mora da zove svog privatnog Srbina Rašića, kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.