Pacoli traži da ga puste u Novi Pazar

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli traži da ga puste u Novi Pazar

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli mogao bi da poseti Novi Pazar ako mu srpske vlasti dozvole da prisustvuje događaju koji u tom gradu organizuje Bošnjački nacionalni savet.

Foto: Leon Neal/PA via AP Pacoli na slici desno

Prištinska televizija "Kljan Kosova" javlja da je Pacoli rekao da će prihvatiti poziv ako mu srpske vlasti dozvole da doputuje, preneto je u današnjem UNMIK-ovom pregledu štampe.

U tekstu se ne precizira o kom događaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je reč niti kada će on biti organizovan.

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog saveta je Sulejman Ugljanin, koji je i lider Stranke demokratske akcije.

Incident sa Pacolijevim avionom!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Kljan Kosova": Pacoli planira dolazak u Novi Pazar, traži dozovolu od srpskih vlasti

Izvor: Blic, 18.Jul.2018

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli mogao bi da poseti Novi Pazar ako mu srpske vlasti dozvole da prisustvuje događaju koji u tom gradu organizuje Bošnjački nacionalni savet, navodi prištinska televizija "Kljan Kosova".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.