PRVI SNIMCI RANJENOG SRBINA NA KOSOVU! Na njega ROSU otvorile vatru na putu Leposavić - Zvečan, evo u kom je stanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 08:01

PRVI SNIMCI RANJENOG SRBINA NA KOSOVU! Na njega ROSU otvorile vatru na putu Leposavić - Zvečan, evo u kom je stanju (VIDEO)

Nešto posle 22 sata na odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan.

Srbin M.J. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mesta u blizini Bistričkog mosta.

Kako nezvanično saznaje reporter Kosovo onlajn, na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije - Rosu.

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M.J. je operisan i nalazi se u šok-sobi.

- Nešto posle 22 sata na naše odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje - rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

Kako kažu u Domu zdravlja Zvečan, gde je M.J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prve slike ranjenog Srbina na KiM, smešten na INTEZIVNOJ! Oglasila se i kosovska policija, evo šta kažu o incidentu (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Apr.2023

Srbin M.J. iz Zvečana, koji je ranjen kasno sinoć iz vatrenog oružja u blizini Bistričkog mosta, operisan je i smešten u jedinici intezivne nege u bolnici u Kosovskoj Mitrovici i sada je van životne opasnosti.

Nastavak na Blic...

Sestra ranjenog Srbina: Vozio je ranjen kako bi došao do doktora, ali se onesvestio

Izvor: B92, 11.Apr.2023

Sestra Milana Jovanovića Nadica Fićović (45) rekla je za "Novosti" da je on stabilno, ali da je porodica u šoku...Ona je za "Novosti" opisala trenutno stanje svog brata, ali i porodice, koja još uvek ne može da veruje šta se sinoć dogodilo...Dok pojašnjava da se Milan vraćao iz Leposavića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.