Utorak, 11.04.2023.

13:09

Sestra ranjenog Srbina: Vozio je ranjen kako bi došao do doktora, ali se onesvestio

Sestra Milana Jovanovića Nadica Fićović (45) rekla je za "Novosti" da je on stabilno, ali da je porodica u šoku.

Izvor: Novosti

Sestra ranjenog Srbina: Vozio je ranjen kako bi došao do doktora, ali se onesvestio
EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

Ona je za "Novosti" opisala trenutno stanje svog brata, ali i porodice, koja još uvek ne može da veruje šta se sinoć dogodilo.

Dok pojašnjava da se Milan vraćao iz Leposavića za Zvečan, gde živi sa porodicom suprugom Marinom (38) i troje dece, Teodorom (14), Sašom(12) i dvoipogodišnjom Helenom, sestra Nadica, koja je zaposlena u bolnici u Mitrovici, kaže da je odmah po pozivu sinoć došla u ustanovu, gde je zatekla ranjenog brata koji joj je ispričao šta je doživeo.

"Objasnio mi je da se vraćao iz Leposavića i kada je krenuo preko Bistričkog mosta nije primetio da su ga zaustavljali pripadnici kosovske pololicije. Međutim, začuo je pucnje, ali i osetio ranu u predelu ramena. Vozio je i dalje u nameri da ode do Doma zdravlja Zvečan, ali se onesvestio u kolima pored puta. Iako se dalje ne seća šta je bilo, pretpostavljamo da je neko od prolaznika pozvao Hitnu pomoć koja ga je dovezla do bolnice u Mitrovici", navodi Milanova sestra Nadica dok pojašnjava da se njen brat bavi taksiranjem kako bi prehranio porodicu i da mu je auto od metaka izrešetan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: