PROCUREO SRAMAN ZELENOVIĆEV SNIMAK: Prozivao Đorđevića pa otkrio podli plan svog kuma Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 23:12

PROCUREO SRAMAN ZELENOVIĆEV SNIMAK: Prozivao Đorđevića pa otkrio podli plan svog kuma Đilasa

Baš ga briga za Kosovo i Metohiju

Predsednik Pokreta za Srbiju Nebojša Zelenović brutalno je danas tokom sastanka sa najbližim saradnicima isprozivao predsednika Pokreta "Oslobođenje" Mlađana Đorđevića.

Na kratkom snimku se čuje Zelenović koji žestoko proziva kuma Dragana Đilasa zbog stava o Kosovu i Metohiji.

- Znaš li koja je to perverzija da Mlađa Đorđević, koji na reveru drži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znak tajne ruske službe, izađe da se bavi politikom i kaže: "Pustićemo (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića da reši Kosovo, a onda ćemo da mu slomimo vrat. To znači da nama nije problem da se to reši nego da nama treba žrtva - čuje se Zelenović kako viče tokom sastanka.

A da je za Zelenovićevu političku opciju problem Kosova i Metohije i tamošnjeg srpskog naroda i te kako nevažan potvrđuje i kraj snimka.

- Ma boli nas du*e za Kosovo - čuje se Zelenović.

Sastanak je prema nezvaničnim informacijama održan danas tokom popodneva u Šapcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.