PREDALI SRPSKU SVETINJU NA TACNI A NAMA DRŽE LEKCIJE Petković: Ðorđević poslednji koji ima pravo da govori Kosovu i Metohiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 22:06

"PREDALI SRPSKU SVETINJU NA TACNI A NAMA DRŽE LEKCIJE" Petković: Ðorđević poslednji koji ima pravo da govori Kosovu i Metohiji

Petković je u saopštenju naveo da se Ðorđević "hrani" mržnjom prema sopstvenoj državi

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković ocenio je večeras da je Mlađan Ðorđević poslednji koji ima pravo da govori o južnoj srpskoj pokrajini i nekome drži lekcije, jer je sa Borisom Tadićem i Draganom Ðilasom, kako kaže, faktički predao Kosovo i Metohiju na tacni Albancima.

i narodu i želi politički da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profitira na temi Kosova i Metohije, kao i da treba da se zapita zašto ih narod neće.

Petković smatra i da princip "što gore po Srbiju to bolje po nas" mogu da imaju samo ljudi poput Ðorđevića, kako dodaje, "savetnika tadašnjeg predsednika Tadića i kuma Dragana Ðilasa".

- Oni koji su pregovore o Kosovu i Metohiji premestili iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju i u Međunarodnom sudu pravde pomogli Prištini da dobije potvrdu legalnosti separatizma, oni koji su pobegli iz Srbije u Rumuniju kada je lažna država Kosovo proglasila nezavisnost i koji su potpisali sijaset po Srbiju štetnih sporazuma instiralirajući granicu između Srba u centralnoj Srbiji i Srba na KiM, oni za koje je vrhunac patriotizma kada na rever okače značku strane bezbednosne službe, imaju sada obraza da nekome dele lekcije kako se brane nacionalni interesi - kaže Petković.

On ističe da dok je predsednik Aleksandar Vučić izborio 18 povlačenja priznanja samoproglašenog Kosova i danonoćno bije diplomatske bitke da ispravi skupe greške Ðorđevića i njegovih šefova i vrati bar deo onoga što su olako poklonili, "razni Ðorđevići pod maskom kvazipatriotizma nastavljaju da rade direktno u korist Albanaca".

Petković ironično dodaje da su za svoje zasluge zaslužili bar spomenik u Prištini pored onog podignutog Klintonu, saopšteno je iz SNS.

Ðorđević je na Tviteru izneo tvrdnju da je Vučić energetiku na severu Kosova i Metohije "predao Albancima" i da će se od 14. decembra na severu pokrajine ugasiti Elekstromreža Srbije, a da će mrežu preuzeti preduzeće iz Prištine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.