Izvor: Blic, 13.Mar.2024, 13:49

POSLE SKORO OSAM GODINA STIGAO ZAHTEV Vlada u Prištini traži od Katastarske agencije da VRATI ZEMLJIŠTE manastiru Visoki Dečani

Katastarskoj agenciji Kosova prištinska vlada naložila je da sprovede odluku Ustavnog suda o zemlji manastira Visoki Dečani, skoro osam godina nakon njenog donošenja, potvrdio je kosovski premijer Aljbin Kurti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Tražio sam od Katastra da uknjiži imovinu manastira Visoki Dečani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2024

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da je od Katastarske agencije u Prištini zatražio da uknjiži imovinu manastira Visoki Dečani, onako kako je odlučio takozvani ustavni sud.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kurti: Vlada od Katastra zatražila sprovođenje odluke Ustavnog suda o uknjiženju zemlje

Izvor: VOA, 13.Mar.2024

Vlada Kosova zatražila je od Katastarske agencije da sprovede odluku Ustavnog suda i uknjiži manastiru Visoki Dečani 24 hektara zemlje. To je na sednici kosovske Vlade potvrdio premijer Aljbin Kurti istakavši da sprovođenje odluke Ustavnog suda otvara brojne mogućnosti za Kosovo uključujući pre...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.