POKRET NAŠI: Janketiću zašto se ne odseliš iz Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 15:15

POKRET NAŠI: Janketiću zašto se ne odseliš iz Srbije?

Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje, kako oni navode srbomrscu Marku Janketiću zašto se ne odseli iz Srbije kada već toliko ništa ne valja u njoj?

Konzervativni pokret Naši naveli su u saopštenju da Marko Janketić u svojim javnim istupima polazi od jedne veoma opasne i radikalne tačke gledišta sa koje napada sopstvenu zemlju i narod, a borbu za Kosovo i Metohiju ocenjuje kao "maltretiranje" njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lično i kako dalje navodi ko god se bori sa Kosovo i Metohiju "ordinira mu po mozgu".

Dalje navode da izjave poput onih da su Srbi krivi za izmišljeni genocid u Srebrenici, da se za KiM ne treba boriti, ili da se treba odseliti iz Srbije jer se ovde nikada ništa neće promeniti, KPN kažu da ovakve izjave nameću samo jedno pitanje, zašto se onda Marko nije već odselio iz Srbije.

Nastavljajući dalje o tome, tvrde da je odgovor sasvim jasan i jednostavan, a to je, kako kažu, zato što jedino u Srbiji loši glumci i ljudi poput njega mogu dobiti medijski prostor i dobijati uloge po serijama i filmovima, što samo pokazuje veliko srce našeg naroda. Na svakom drugom mestu na svetu mogao bi jedino da pere sudove ili da bude čistač ulica.

Na samom kraju, Konzervativni pokret Naši završava rečima: Janketiću, ako ti se ne sviđa u Srbiji - ODLAZI!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.