Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2023, 20:51

POGORŠANA BEZBEDNOST SPC NA KOSOVU I METOHIJI Vladika Teodosije sastao se sa britanskim abasadorom u Gračanici!

Episkop raško-prizrenski Teodosije sastao se danas u manastiru Gračanica sa britanskim ambasadorom u Prištini Nikolasom Abotom. Vladika je ambasadoru preneo najdublju zabrinutost povodom najnovije izjave britanske parlamentarke Ališe Kerns koja je iznela tvrdnje da se preko srpskih pravoslavnih crkava na severu Kosmeta vrši ilegalno unošenje oružja. Vladika je posebno naglasio da je ova vest, koju […] The post POGORŠANA BEZBEDNOST SPC NA KOSOVU I METOHIJI Vladika Teodosije sastao se sa britanskim abasadorom u Gračanici! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Episkop Teodosije se sastao sa Abotom: Izjave britanske parlamentarke Ališe Kerns pogoršala bezbednost SPC na Kosovu i Metohiji

Izvor: 24sedam.rs, 05.Jul.2023

Vladika je Abotu preneo najdublju zabrinutost povodom najnovije izjave britanske parlamentarke Ališe Kerns

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.