Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023, 15:37

PETKOVIĆ: Kurti započeo okupaciju severa KiM, Vučić upozorio Lajčaka na posledice

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kaže da je na severu započela okupacija Aljbina Kurtija i Erdena Atića, koji je takozvani gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice, kao i da Kurti želi da protera srpski narod i najotvorenije iscenira rat. Petar Petković je na konferenciji za novinare rekao da je simbol okupacije severa Kosova i […] The post PETKOVIĆ: Kurti započeo okupaciju severa KiM, Vučić upozorio Lajčaka na posledice appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Petković: Kurti započeo okupaciju severa KiM, Lajčak upozoren na posledice

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kaže da je na sjeveru započela okupacija Aljbina Kurtija i Erdena Atića, koji je takozvani gradonačelnik sjevernog dijela Kosovske Mitrovice, kao i da Kurti želi da protjera srpski narod i najotvorenije iscenira rat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.