Orban u Albaniji, sastaje se sa Ramom FOTO

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 12:05

Orban u Albaniji, sastaje se sa Ramom FOTO

Tirana -- Mađarski premijer Viktor Orban stigao je u zvaničnu posetu Tirani, gde ga je dočekao predsednik Vlade Albanije Edi Rama, prenosi Kljan Kosova.

Planirano je da tokom posete bude potpisano nekoliko sporazuma.

Nakon potpisivanja sporazuma dva premijera će održati konferenciju za novinare. Zajedno sa Orbanom u mađarskoj delegaciji su i ministar spoljnih poslova i trgovine i ministar ekonomskog razvoja.

Pre dve nedelje Albaniju je posetila predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mađarske Katalin Novak koja je sa predsednikom Albanije Bajramom Begajem razgovarala o najnovijim dešavanjima na severu Kosova.

Razgovarano je i o procesu integracije Albanije i Zapadnog Balkana, ali i o produbljivanju ekonomske saradnje dve zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.