Opozicija od Kurtija traži da se bavi konačnim a ne tehničkim sporazumima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2022, 19:16

Opozicija od Kurtija traži da se bavi konačnim a ne tehničkim sporazumima

Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti izjavio je 30. avgusta da je sa predstavnicima opozicionih partija razgovarao o procesu dijaloga sa Srbijom, te je izrazio nadu da će sa njima u budućnosti imati više saradnje. Sa druge strane, lider opozicionog Demokratskog saveza Kosova Ljumir Abdidžiju (Lumir Abdixhiku) je naveo da je više informacija o dijalogu dobio od međunarodnih predstavnika nego od samog kosovskog premijera. Abdidžiku i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj su...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kurti informisao lidere opozicije o dijalogu: Kosovo hrani status kvo

Izvor: Danas, 30.Avg.2022

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da je sa liderima dve opozicione stranke danas razgovarao o detaljima dijaloga Beograda i Prištine, i izrazio veru da će biti pojačana saradnja koja daje nadu za više međusobne komunikacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.