Opljačkana kuća Srbina na KiM

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 12:37

Opljačkana kuća Srbina na KiM

Boban Miladinović iz Donje Brnjice potvrdio je za Kosovo onlajn da mu je sinoć oko 21 čas obijena i opljačkna porodična kuća.

Miladinović objašnjava da on sa porodicom živi u istom dvorištu sa svojim roditeljima, a da se pljačka dogodila dok su svi bili na fudbalskom turniru u Donjoj Gušterici.

"Roditelji su se vratili kući pre nas, ali ništa nisu primetili. Kada smo došli oko 22 časa, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo otvorili vrata primetili smo da su svi prozori otvoreni, duvao je vetar sa svih strana. Kada smo ušli u sobe imali smo i šta da vidimo, sve je bilo prevrnuto. Lopovi su odneli novac, nakit, laptop", rekao je Miladinović.

Miladinovići su slučaj prijavili policiji, koja je obavila uviđaj sa forenzičarskim ekipama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.