Opljačkana filijala TEB banke na putu Priština-Uroševac

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Feb.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana filijala TEB banke na putu Priština-Uroševac

​Filijala TEB banke kod Čaglavice, na delu auto puta Priština - Uroševac, opljačkana je oko 15 časova kada su pripadnici obezbeđenja unosili džakove sa novcem u banku, potvrdila je danas Policija Kosova (PK).

Kako su saopštili iz kosovske policije, oni su oko 15 časova dobili informaciju o oružanoj pljački, a prema informacija portala Gazetaexpreš.com do pljačke je došlo kada su pripadnici obezbeđenja u banku unosili džakove sa novcem.

Kosovska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je kazala da je preduzela niz istražnih radnji i prema prvim informacijama pljačku su izvele četiri naoružane osobe."Policija je uspela da identifikuje vozilo koje su pljačkaši koristili i trenutno se radi na identifikaciji pljačkaša i njihovom lociranju", kazali su za prištinske medije u policiji.

Poslednjih meseci povećan je broj oružanih pljački banaka na Kosovu. U jednoj od pljački, u Istogu ubijen je pripadnik policije koji je pokušao da je spreči.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.