Oliver Ivanović dobio ulicu u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović dobio ulicu u Kosovskoj Mitrovici

Na predlog odbornika SL odbornici Skupštine opštine severna Mitrovica usvojili su odluku kojom je ubijeni lider GI SDP Oliver Ivanović dobio ulicu u tom gradu.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Odlukom odbornika ulica Nemanjina, u kojoj se gradi zgrada opštine Kosovska Mitrovica, preimenovana je u ulicu Olivera Ivanovića.

Posle ubistva Ivanovića njegove partijske kolege i simpatizeri pokrenuli su i potpisali peticiju kojom su tražili da se jedna ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u gradu nazove po njemu.

Vašington post: Kosovo u strahu zbog Rusa i Trampa

Odbornici su danas odlučili i da se ulica Kolašinska preimenuje u ulicu Mitrovačkih žrtava, u čast svih nevino stradalih Mitrovčana koji su branili svoj grad.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ove godine ispred sedišta GI SDP, a ogovorni za to ubistvo još nisu otkriveni.

ATENTAT: Ubijen Oliver Ivanović!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.