Oliver Ivanović dobio ulicu u severnom delu Mitrovice

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović dobio ulicu u severnom delu Mitrovice

Na predlog odborničke grupe Srpska lista odbornici Skupštine opštine severna Mitrovica usvojili su odluku kojom je ubijeni lider GI SDP Oliver Ivanović dobio ulicu u tom gradu.

Odlukom odbornika Nemanjina ulica, u kojoj se gradi zgrada opštine Kosovska Mitrovica, preimenovana je u ulicu Olivera Ivanovića.

Posle ubistva Ivanovića njegove partijske kolege i simpatizeri pokrenuli su i potpisali peticiju kojom su tražili da se jedna ulica u gradu nazove po njemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Odbornici su danas odlučili i da se Kolašinska preimenuje u Ulicu Mitrovačkih žrtava, u čast svih nevino stradalih Mitrovčana koji su branili svoj grad.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ove godine ispred sedišta GI SDP, a ogovorni za to ubistvo još nisu otkriveni.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oliver Ivanović dobio ulicu

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Na predlog odbornika SL, odbornici Skupštine opštine severna Mitrovica usvojili su odluku kojom je ubijeni lider GI SDP Oliver Ivanović dobio ulicu u tom gradu...Odlukom odbornika Nemanjina ulica , u kojoj se gradi zgrada opštine Kosovska Mitrovica, preimenovana je u Ulicu Olivera Ivanovića...Posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.