Oglasila se kosovska policija: Ubijen strani državljanin

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 09:55

Oglasila se kosovska policija: Ubijen strani državljanin

Kosovska policija saopštila je da je u sredu uveče u Prištini ubijen državljanin Severne Makedonije, prenosi Koha.

U saopštinju policije navode da do sada nisu uspeli da identifikuje napadače.

“Prijavljeno je da su osumnjičeni, za sada nepoznate osobe, pucali na žrtvu muškarca, državljanina Republike Severne Makedonije. Nadležne policijske jedinice izašle su na lice mesta, dok je nadležni lekar konstatovao da je oosba koje se nalazilo u automobilu bez znakova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << života. Na oko kilometar od mesta incidenta pronađen je zapaljen automobil nemačkih registarskih oznaka, sa kojim su osumnjičeni pobegli sa lica mesta“, navodi se u policijskom izveštaju.

Po nalogu državnog tužioca, telo žrtve je upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MAKEDONAC UBIJEN U PRIŠTINI: Policija još uvek nije uspela da identifikuje napadače

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

Na oko kilometar od mesta zločina pronađen je zapaljen automobil za koji se sumnja da si izvršioci krivičnog dela iskoristili za bekstvo...Tzv. kosovska policija saopštila je da je u sredu uveče u Prištini ubijen državljanin Severne Makedonije...U saopštinju policije navode da do sada nisu uspeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.