MAKEDONAC UBIJEN U PRIŠTINI: Policija još uvek nije uspela da identifikuje napadače

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 14:50

MAKEDONAC UBIJEN U PRIŠTINI: Policija još uvek nije uspela da identifikuje napadače

Na oko kilometar od mesta zločina pronađen je zapaljen automobil za koji se sumnja da si izvršioci krivičnog dela iskoristili za bekstvo.

Tzv. kosovska policija saopštila je da je u sredu uveče u Prištini ubijen državljanin Severne Makedonije.

U saopštinju policije navode da do sada nisu uspeli da identifikuje napadače.

- Prijavljeno je da su osumnjičeni, za sada nepoznate osobe, pucali na žrtvu muškarca, državljanina Republike Severne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Makedonije. Nadležne policijske jedinice izašle su na lice mesta, dok je nadležni lekar konstatovao da je osoba koja se nalazila u automobilu bez znakova života. Na oko kilometar od mesta incidenta pronađen je zapaljen automobil nemačkih registarskih oznaka, sa kojim su osumnjičeni pobegli sa lica mesta - navodi se u policijskom izveštaju.

Po nalogu državnog tužioca, telo žrtve je upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.