Odbačeno novorođenče rastrgli psi lutalice

Izvor: Cafe.ba, 15.Jul.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačeno novorođenče rastrgli psi lutalice

- Tijelo novorođenčeta pronađeno je u Štimlju na parkingu ispred jednog supermarketa, saopštila je Kosovska policija.

Policija navodi da je ostavljeno novorođenče pronađeno juče ispred supermarketa bez jedne noge, koju su vjerovatno pojeli psi lutalice.

Uzrok smrti biće naknadno utvrđen, a policija je pokrenula istragu.

Mediji na albanskom jeziku prenijeli su izjave mještana da je ovo prvi slučaj ostavljanja bebe u ovom mjestu u kojem se nalazi psihijatrijska bolnica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Psi lutalice rastrgali novorođenče

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2015

PRIŠTINA - Tijelo novorođenčeta pronađeno je u Štimlju na parkingu ispred jednog supermarketa, saopštila je Kosovska policija...Policija navodi da je ostavljeno novorođenče pronađeno juče ispred supermarketa bez jedne noge, koju su vjerovatno pojeli psi lutalice...Uzrok smrti biće naknadno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napušteno novorođenče rastrgli psi na Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2015

Telo novorođenčeta pronađeno je u Štimlju na parkingu ispred jednog supermarketa, saopštila je Kosovska policija...Policija navodi da je ostavljeno novorođenče pronađeno juče ispred supermarketa bez jedne noge, koju su verovatno pojeli psi lutalice...Uzrok smrti biće naknadno utvrđen, a policija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.