Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021, 21:03

Odalović: Očekujemo nastavak potrage za nestalima na Kosovu

Predsednik Komisije Vlade Srbije za nestala lica Veljko Odalović izjavio je da će u procesu potrage za nestalima na Kosovu početi iskopavanja na nekoliko lokacija i naveo da je Beograd do sada dao više od 2.500 dokumenata iz svojih arhiva, dok Priština nije dostavila nijedan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Odalović najavio nova iskopavanja na Kosovu u vezi sa nestalim osobama

Izvor: VOA, 14.Maj.2021

Predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije Veljko Odalović najavio je nova iskopavanja lokacija na Kosovu za koje se sumnja da se na njima nalaze ostaci kidnapovanih i nestalih osoba tokom i posle sukoba na Kosovu. Porodice nestalih nezadovoljne su celokupnim procesom, smatraju da je suviše vremena...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.