OVO LUDILO MORA BITI ZAUSTAVLJENO PO SVAKU CENU Panika u Prištini: Kurti je najopasniji političar koji nas je vodio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 09:16

"OVO LUDILO MORA BITI ZAUSTAVLJENO PO SVAKU CENU" Panika u Prištini: Kurti je najopasniji političar koji nas je vodio!

Novinar Berat Bužala opisao je Aljbina Kurtija kao najopasnijeg političara koji je ikada vodio vladu Kosova...

Bužale je predlog šefa albanske vlade Edija Rame za ZSO ocenio kao pravu stvar, a kako je naveo u objavi na Tviteru smatra da je hitno potrebno pronaći rešenje za situaciju.

Albin Kurti is the most dangerous politician who has ever led our country, even with 51 percent of the people's votes.

Edi Rama's proposal for the association, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << which he sent to Germany and France, is the right thing that has come from Albania.

The dark politics of Kurti and…

— berat buzhala (@buzhala) June 8, 2023

- Aljbin Kurti je najopasniji političar koji je ikada vodio našu zemlju, čak i sa 51 odsto glasova naroda. Predlog Edija Rame za Asocijaciju, koji je poslao Nemačkoj i Francuskoj, prava je stvar koja je stigla iz Albanije. Mračna politika Kurtija i Osmani suštinski ugrožava nezavisnost Kosova. Stoga je hitno potrebno prevazići ovu situaciju. Ovo ludilo mora biti zaustavljeno. Po svaku cenu - napisao je Bužala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.