OPASNE PRETNJE NA KOSOVU: Uhapšen zbog poziva na terorizam

Izvor: Telegraf.rs, 14.Apr.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNE PRETNJE NA KOSOVU: Uhapšen zbog poziva na terorizam

Kosovska policija uhapsila je u okolini Peći Albanca Ragipa Abdulija, za koga se sumnja da je pozivao na terorističke napade, prenosi RTS. Osumnjičeni Ragip Abduli iz Peći tereti se da je preko društvenih mreža pozivao na terorizam, prenose prištinski mediji.

Zamenik ministra unutrašnjih poslova Kosova Milan Radojević izjavio je danas da će tokom uskršnjih praznika biti pojačano prisustvo policije u blizini manastira na Kosovu.

Radojević je u izjavi za Tanjug rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je Kosovska policija napravila operativni plan koji je sinoć stupio na snagu i da su po tom planu povećane mere bezbednosti u svim opštinama na Kosovu.

(Telegraf.rs/Tanjug/RTS)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.