OJ KOSOVO, KOSOVO GRMELO SA JARINJA: Stigli bajkeri iz svih delova Srbije i regiona, BAKLJADA kakva nije viđena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 23:43

"OJ KOSOVO, KOSOVO" GRMELO SA JARINJA: Stigli bajkeri iz svih delova Srbije i regiona, BAKLJADA kakva nije viđena! (VIDEO)

Zbog aktuelne situacije i tenzija, oko stotinak bajkera, nakon 16 godina, Vidovdan neće provesti na Kosovu

Bajkeri iz Srbije, regiona i inostranstva koji već 16 godina na Vidovdan dolaze na Kosovo i danas su stigli do administrativnog prelaza Jarinje, iz pravca Raške, gde su napravili bakljadu i na obližnjem brdu razvili srpsku zastavu uz pesmu "Oj Kosovo, Kosovo", navodi Kosovo online.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zbog aktuelne situacije i tenzija, oko stotinak bajkera, nakon 16 godina, Vidovdan neće provesti na Kosovu, ali su se okupili na Jarinju, gde su se čuli zvuci motora, dok se nad administrativnim prelazom nadvio oblak dima od baklji.

"Bajk rok misija" koja se održava od 2006. godine okuplja veliki broj ljubitelja motora iz cele Srbije, regiona, ali i inostranstva. Svake godine, oni organizovano polaze iz Beograda put Severne Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.