OD RUSIJE PRAVIMO KOSOVO! Nove, sramne i ODVRATNE PROVOKACIJE na Mundijalu! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OD RUSIJE PRAVIMO KOSOVO!" Nove, sramne i ODVRATNE PROVOKACIJE na Mundijalu! (VIDEO)

Kada su svi pomislili da su se strasti, povodom sramnih provokacija reprezentativaca Švajcarske albanskog porekla Đerdana Šaćirija i Granita Džake, smirile, ponovo su stigli demanti.

Uvrede na račun ne samo Srbije, već i Rusije, ovog puta su stigle ni manje, ni više nego od Tunišana.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak navijača reprezentacije Tunisa koji uzvikuju da će od Rusije napraviti Kosovo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Snimak je prvo objavljen na albanskom portalu albanienshow u čijem tekstu se navodi da su pokazivanje "crnog orla", kao simbola Velike Albanije, podržali mnogi fudbaleri i navijači širom Rusije i da Tunišani ovim putem pružaju veliku podršku albanskim fudbalerima Granitu Džaki i Đerdanu Šaćiriju.

Afera nastala provokacijama švajcarskih fudbalera poreklom iz Albanije posle pogodaka u duelu sa Srbijom danas je dobila svoj epilog - Granita Džaku i Đerdana Šaćirija FIFA je  kaznila sa po 10.000 franaka, dok će Stefan Lihtštajner morati da izdvoji duplo manji iznos, a sve zbog neprimerene proslave pogodaka.

Ovim povodom organizovana je akcija prikupljanja novca od albanske dijaspore kako bi se platila kazna za švajcarske fudbalske reprezentativce. 

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.