OBRUKAO SE KAO NIKADA! Haradinaj naseo na RUSKU ŠALU, pa brže bolje obrisao tvit! CEO SVET MU SE SMEJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRUKAO SE KAO NIKADA! Haradinaj naseo na RUSKU ŠALU, pa brže bolje obrisao tvit! CEO SVET MU SE SMEJE! (FOTO)

Vladimir "Vovan" Kuznjecov i Aleksej "Leksus" Stoliarov, ruskih radijski voditelji poznatih po svom telefonskom "trolovanju" političara iz celog sveta, ponovo su udarili, a ovoga puta meta je bio Ramuš Haradinaj, tzv. premijer lažne države Kosovo.

U postu koji je uklonjen sa njegovog Tviter naloga, Ramuš je poželeo svom "prijatelju Petru Porošenku i njegovom budućem premijeru Vovanu Leksusovu sve najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pobedu u drugom krugu izbora u nedelju".

#UkraineElections2019 ...and the winner of the day is Mighty Vovan Lexusov! :)))

Terrorists turned politicians from #Kosovo* and their understanding of intl relations, unlimited source of amusement. pic.twitter.com/hPGmqc1TzD

— Nemanja Starović (@nstarovic) April 21, 2019

Post je očigledno obrisan nakon što je zvaničnik ili jedan od Haradinajevih pomoćnika shvatio da je "Vovan Leksusov" samo spoj nadimaka komičara.

Nažalost, Haradinaj nije uspeo da izbriše tvit pre nego što su ga pokupili drugi korisnici, koji su slikali post i širili ga putem interneta.

It seems the Kosovo PM has had a call from the Kremlin prankers, Vovan and Lexus. How are politicians still falling for this?! pic.twitter.com/zxrbSsOmVm

— Shaun Walker (@shaunwalker7) April 20, 2019

- Kako političari i dalje padaju na to? - zapitao se britanski novinar Šon Voker, sugerišući da su Vovan i Leksus verovatno pozvali Haradinaja i predstavili se kao ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

What's funny is that ''Vovan Lexusov'' is more real than the fake prime minister of Kosovo 😂

Kosovo is Serbia.

— Krєmlin's Grємlin (@KremlinsGremlin) April 20, 2019

On navodi da će verovatno uskoro biti objavljen i audio snimak njihovog poslednjeg poziva.

@Lina_Ondine @CMAGracias @AngieSkys @Alvadis_Tveburg #Ukraine 🤣🤣😂😂😁😁 Congratulations to Minister Vovan Lexusov 🎊🎊🎉🎉🤭🤭 https://t.co/oppKoFaH4W

— Michast (@Micha08471115) April 20, 2019

Nekolicina je spekulisala o tome šta je moglo navesti Haradinaja da padne na tako očiglednu šalu, pri čemu je jedan korisnik sugerisao da bi možda razlog mogao biti to što je Haradinaj usamljen i jedva čeka da razgovara sa nekim.

Britanski novinar i stručnjak za istočnu Evropu Graham Filips našalio se u vezi sa obrisanim tvitom, sugerišući da je Haradinaj mogao lako da proveri da li ga neko "troluje".

The Kosovo PM has now deleted his tweet wishing success to Poroshenko "and his prime minister Vovan Lexusov". I presume the Kremlin-friendly prankers Vovan and Lexus will soon be releasing audio of their latest hoax call...

— Shaun Walker (@shaunwalker7) April 21, 2019

- Haradinaj je mogao lako da sazna da ga neko zeza da je uopšte pratio vesti proteklih nekoliko godina, ili da je samo guglao "Vovan Leksusov" - napisao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CEO SVET MU SE SMEJE! Haradinaj naseo na RUSKU ŠALU, pa brzo obrisao tvit! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 21.Apr.2019

O sramoti Ramuša Haradinaja bruje društvene mreže.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.