Izvor: Blic, 24.Mar.2023, 12:11

"OBE STRANE SU BLIZU RATA I MIRIS KRVI JE I DALJE JAK" Rama: Zbog Kosova imamo slona u sobi u svakom dogovoru sa Srbima

Premijer Albanije Edi Rama, govoreći o evropskom predlogu za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, kazao je da je najbolji do sada, i da prema evropskom predlogu obe strane mogu da dobiju ono što im pripada, prenosi RTK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MI ALBANCI IMAMO DVE DRŽAVE I ČETIRI PREMIJERA NA BALKANU" Rama usred Londona drži lekcije: Propaganda je odradila svoje, ne kaže se Kosovo, već Kosova!

Izvor: Blic, 24.Mar.2023

Premijer Albanije Edi Rama, koji boravi u Velikoj Britaniji, tokom diskusije u sali Kraljevskog instituta za međunarodne odnose, ispravio je jednog bivšeg poslanika u Evropskom parlamentu koji je upotrebio reč "Kosovo", rekavši da se kaže "Kosova", prenosi "Reporteri".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.