Novosti: Odvedena sekretarica Olivera Ivanovića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Odvedena sekretarica Olivera Ivanovića

Kosovska policija odvela sekretaricu ubijenog lidera Inicijative SDP Olivera Ivanovića, Silvana Arsović, potvrđeno "Novostima" u toj stranci.

Potpredsednik SDP Ksenija Božović izjavila je za "Novosti" da je Arsovićeva odvedena sa radnog mesta da navodno dopuni izjavu koju je ranije dala. Prema njenim saznanjima, ona se nalazi u Specijalnom tužilaštvu u Prištini.

Arsovićeva je do sada dva puta davala izjave u vezi sa ubistvom Ivanovića, a ovoga puta, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rečeno "Novostima" , nije dobila nikakav poziv.

Vest je preneo i prištinski list Bota sot.

Podsetimo, u petak rano ujutro specijalne jedinice kosovske policije ROSU upale su na više lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom priveli četiri osobe, dok je peta osoba za kojom su tragali pobegla. Reč je o Milanu Radoičiću. Dvojica od privedenih su pripadnici kosovske policije, a jedan od njih bio je prvi na uviđaju na mestu ubistva Ivanovića.

Kosovska policija saopštila je da je akcija izvedena u okviru istrage o ubistvu Ivanovića, dok zvanični Beograd smatra da Priština nastavlja s provokacijama nakon uvođenja taksi od 100 na srpsku robu i propalog pokušaja učlanjenja u Inetrpol.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.